met of zonder personeel

Voor de ondernemer met een klein bedrijf

Je bedrijf heeft de afgelopen jaren serieuze vormen aangenomen. Je groeide van naar een grotere eenmanszaak of een BV. Je klantenbestand groeide en daarmee ook je omzet. Kortom, de vaart zit er goed in. Die groei komt met de nodige groeipijnen, heb je gemerkt.

Een van die groeipijnen is je boekhouding en je administratie. Je bent toe aan een boekhouder die het stokje van je overneemt. Een slimme partij die niet alleen je (salaris)administratie bijhoudt, je omzetbelasting en jaaraangiftes doet, maar je ook kan voorzien van het juiste financiële advies.

Want je wil de boekhouding en administratie uit je handen en je hoofd zetten, maar wel bezig zijn met de volgende financiële stap. Als dit de spijker op zijn kop slaat, dan ben je thuis bij ons, Open Boek.

kind words

Hoe ziet een samenwerking eruit?

We vinden het belangrijk dat jij je als ondernemer gedragen voelt als het gaat over je boekhouding en administratie. Je hebt tenslotte genoeg ballen hoog te houden in deze fase van ondernemerschap. Om die reden hebben we – na het samenwerken met meer dan 250 ondernemers – zorgvuldig een boekhoudpakket samengesteld om je zo goed mogelijk te ontzorgen. Zodat je boekhouding en je administratie echt uit je handen en je hoofd kunnen.

Dit is wat je krijgt in het pakket:

Heb je een echte holding? En waarin dus geen werkzaamheden worden verricht? Dan verwerken wij ook de boekhouding van deze holding in een afzonderlijk pakket tegen een lager tarief.

Dit volledig op jouw afgestemde pakket heb je al voor €250 per maand, exclusief btw.

de finance afdeling binnen jouw organisatie

Kortom, wij nemen het stokje van jou of je huidige boekhouder over en fungeren als de finance afdeling binnen jouw organisatie. Zodat jij je onbezorgd kan focussen op het leveren van kwaliteit en het groeien van je bedrijf. Dit volledig op jouw afgestemde pakket heb je al voor €250,- per maand, exclusief btw.

Houd jij ervan om je financiële zaken echt op orde te hebben? Heb je behoefte aan transparantie en persoonlijk contact als het over je boekhouding en administratie gaat? En klopt het bovenstaande als een bus?

Neem dan contact met ons op door het onderstaande intakeformulier in te vullen. We kijken dan meteen of we een goede match zijn. Handig voor ons allebei, toch?

“Cashflow is de zuurstof van je bedrijf. Veel ondernemers staren zich blind op winst, maar het geld op je rekening, je cashflow, is een goede pijler voor hoe je bedrijf er financieel voor staat.”

Mare Kutanovska

zes boekhoudhelden die stuk voor stuk gek zijn op cijfers.

Administratie kantoor voor creatieve ondernemers omgeving Rotterdam | Open Boek

Wie gaan je boekhouding doen?

Achter de schermen van Open Boek werkt een team van zes boekhoudhelden die stuk voor stuk gek zijn op cijfers. Onze dag kan niet meer stuk als we een nieuw belastingvoordeel hebben gevonden voor onze klanten, we zijn pas écht blij aan het einde van de dag als alle bonnetjes zijn ingeboekt en we slapen pas lekker ‘s avonds als alle btw-aangiftes een week voor de deadline zijn verstuurd naar de belastingdienst. 

We stellen ons graag aan je voor. Dan weet je alvast aan wie jij jouw cijfers gaat toevertrouwen!

LIEVER ADVIES OVER WELK PAKKET BIJ JE PAST?

Je bent altijd welkom om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat doen we makkelijk en snel online. Zodat Mare je kan voorzien van het juiste advies. Helemaal gratis, zonder moeilijk boekhoud-jargon en met veel liefde voor jouw boekhouding.

veelgestelde vragen

Hierboven staat dat er salarisadministratie wordt gedaan voor een werknemer. Wat als ik meerdere werknemers heb?

Uiteraard doen we ook de salarisadministratie als je meer personeel hebt. Hiervoor rekenen we een meerprijs. Dit bespreken we tijdens onze kennismaking.

Deze mag je als klant altijd aanvragen, daar maken we ruimte voor. Het is alleen wel zo dat je van ons één gesprek krijgt. Wil je gesprekken bijboeken? Dan brengen wij per gesprek hiervoor een tarief van €150,- (ex. btw) in rekening.
Naast efficiënt omgaan met geld, houden we ook van efficiënt omgaan met tijd. Daarom doen we aan voorselectie bij klanten. De meeste klanten blijken een match, maar ook niet allemaal. Je moet er bijvoorbeeld wel financieel klaar voor zijn om je boekhouding uit te besteden

Ja zeker, dit zit bij het pakket inbegrepen.