Boekhouding en administraties voor MKB Bedrijven

Je bent met je onderneming hard aan de weg aan het timmeren. Je kan niet anders concluderen dan dat de zaken echt wel goed gaan. Je groeit in klanten, omzet én personeel. Er staat een serieus bedrijf. Daarom gaat het ook wekelijks door je hoofd: een serieus bedrijf vraagt ook om een serieuze boekhouder. 

Een boekhouder in dienst is net een stap te vroeg, dus zoek je een goede boekhouder die fungeert als jouw persoonlijke accountant. 

Wij nemen je boekhouding en administratie niet alleen uit je handen, maar ook uit je hoofd. Het wordt van A tot Z voor je geregeld, zodat jij je met een gerust hart op je onderneming kan focussen. Heb je intussen vragen over investeringen, meer personeel of andere financiële kwesties? Dan staat er een team aan professionals voor je klaar met strategisch advies.

kind words

Hoe zit een samenwerking eruit?

Als jij aan je boekhouding en administratie denkt, willen we dat je glimlacht, even zucht en dan denkt: ja, heerlijk, het is helemaal geregeld en in orde zo! We willen dat jij je gedragen voelt. Je hebt tenslotte een flinke business te runnen – genoeg aan je hoofd, toch? 

Om die reden hebben we – na het samenwerken met meer dan 400 ondernemers – zorgvuldig een boekhoudpakket samengesteld om je zo goed mogelijk te ontzorgen. Zodat je boekhouding en je administratie echt uit je handen en uit je hoofd kunnen.

Hoe ziet dit pakket eruit?

Heb je een echte holding? Lees: een holding die fungeert als opslag voor financiële reserves? En waarin dus geen werkzaamheden worden verricht? Dan verwerken wij ook de boekhouding van deze holding in dit pakket.

Dit volledig op jouw afgestemde pakket heb je al vanaf €400 per maand exclusief btw.

Administratie kantoor voor creatieve ondernemers omgeving Rotterdam | Open Boek

de finance afdeling binnen jouw organisatie

Kortom, wij nemen het stokje van jou of je huidige boekhouder over en fungeren als de finance afdeling binnen jouw organisatie. Zodat jij je onbezorgd kan focussen op het leveren van kwaliteit en het groeien van je bedrijf. Dit volledig op jouw afgestemde pakket heb je al vanaf €400,- per maand exclusief btw. afhankelijk van de grootte van je administratie.

In het kennismakingsgesprek voorzien we je van het juiste advies omtrent de grootte van dit pakket. Dit pakket begint vanaf €400,- per maand en kan oplopen tot €600,- of meer.

Houd jij ervan om je financiële zaken echt op orde te hebben? Heb je behoefte aan transparantie en persoonlijk contact als het over je boekhouding en (salaris)administratie gaat?

Neem dan contact met ons op door het onderstaande intakeformulier in te vullen. We kijken dan meteen of we een goede match zijn – handig voor ons allebei, toch?

“Cashflow is de zuurstof van je bedrijf. Veel ondernemers staren zich blind op winst, maar het geld op je rekening, je cashflow, is een goede pijler voor hoe je bedrijf er financieel voor staat.”

Mare Kutanovska

zes boekhoudhelden die stuk voor stuk gek zijn op cijfers.

Administratie kantoor voor creatieve ondernemers omgeving Rotterdam | Open Boek

Wie gaan je boekhouding doen?

Achter de schermen van Open Boek werkt een team van zes boekhoudhelden die stuk voor stuk gek zijn op cijfers. Onze dag kan niet meer stuk als we een nieuw belastingvoordeel hebben gevonden voor onze klanten, we zijn pas écht blij aan het einde van de dag als alle bonnetjes zijn ingeboekt en we slapen pas lekker ‘s avonds als alle btw-aangiftes een week voor de deadline zijn verstuurd naar de belastingdienst. 

We stellen ons graag aan je voor. Dan weet je alvast aan wie jij jouw cijfers gaat toevertrouwen!

LIEVER ADVIES OVER WELK PAKKET BIJ JE PAST?

Je bent altijd welkom om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat doen we makkelijk en snel online. Zodat Mare je kan voorzien van het juiste advies. Helemaal gratis, zonder moeilijk boekhoud-jargon en met veel liefde voor jouw boekhouding.

veelgestelde vragen

Hierboven staat dat er salarisadministratie wordt gedaan voor een werknemer. Wat als ik meerdere werknemers heb?

Uiteraard doen we ook de salarisadministratie als je meer personeel hebt. Hiervoor rekenen we een meerprijs. Dit bespreken we tijdens onze kennismaking.

Deze mag je als klant altijd aanvragen, daar maken we ruimte voor. Het is alleen wel zo dat je van ons één gesprek krijgt. Wil je gesprekken bijboeken? Dan brengen wij per gesprek hiervoor een tarief van €150,- (ex. btw) in rekening.
Naast efficiënt omgaan met geld, houden we ook van efficiënt omgaan met tijd. Daarom doen we aan voorselectie bij klanten. De meeste klanten blijken een match, maar ook niet allemaal. Je moet er bijvoorbeeld wel financieel klaar voor zijn om je boekhouding uit te besteden

Ja zeker, dit zit bij het pakket inbegrepen.