Onze pakketten

Hoe je het ook wendt of keert, de boekhouding van je bedrijf moet op orde zijn. Niet alleen voor de belastingdienst, maar ook voor jou als ondernemer. Een goed bijgehouden administratie geeft naast rust ook helderheid en inzicht. Het vertelt je of je bedrijf financieel gezond is, of je nog een investering kan doen, hoeveel je zou kunnen beleggen als dat je wens is en of je personeel aan kan nemen.

Kortom, cijfers zijn de fundering van je bedrijf en net als met een huis wil je dat deze fundering stevig staat. Het beste wat je voor jezelf en je onderneming kan doen, is zorgen dat je werkt met een fijne boekhouder. We’ve got you. 

Als het over cijfers gaat is niets ons te gek. Of je nu een zzp’er bent die net begint of al jaren in het vak zit. Of je nu een groot bedrijf hebt of een klein bedrijf. Of je nu personeel hebt of niet. Wij ontvangen je met open armen. Boekhouden is ons vak, ons ding. Daarom maakt de omvang van je bedrijf ons niet uit.

Om onze samenwerking zo overzichtelijk mogelijk te maken werken we met vaste pakketten. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn. Hieronder vind je welk pakket het beste bij je aansluit.

Ben jij een creatieve ZZP'er?

Ben je momenteel een one(wo)manshow? Of je nu net begint of al even bezig bent, als zzp’er is het doen van je eigen boekhouding best een uitdaging. Naast alle andere ballen die je hoog moet houden, is dit toch een grote en belangrijke bal. Als zzp’er zijn jouw zakelijke financiën onlosmakelijk verbonden met je privé-financiën. Echt wel een reden om je zaken goed op orde te hebben. Dus wij hebben een voorstel voor je: wat als wij die cijfers en bonnetjes nu eens van je bordje afnemen? Dan kan jij je focussen op waar je echt goed in bent. Dit is wat wij voor je doen… 

Met of zonder personeel

Administratie kantoor voor creatieve ondernemers omgeving Rotterdam | Open Boek

Heb je een klein bedrijf?

Je bedrijf heeft de afgelopen jaren serieuze vormen aangenomen. Dat wat ooit begon als hobby, is nu een bloedserieuze onderneming die ook de nodige serieuze vraagstukken met zich meebrengt. Hoe meer je groeit, hoe ingewikkelder de boekhouding wordt. Je bent toe aan een boekhouder die het stokje van je overneemt.

Een slimme partij die niet alleen je administratie bijhoudt, je omzetbelasting en jaaraangiftes doet, maar jou ook kan voorzien van het juiste financiële advies. Laat ons die partij voor je zijn. Wij zijn je financiële partner in alle fases van groei.

“Cashflow is de zuurstof van je bedrijf. Veel ondernemers staren zich blind op winst, maar het geld op je rekening, je cashflow, is een goede pijler voor hoe je bedrijf er financieel voor staat.”

Mare Kutanovska

Administratie kantoor voor creatieve ondernemers omgeving Rotterdam | Open Boek

Heb je een middelgroot of groot bedrijf met personeel?

Je bent als ondernemer goed aan de weg aan het timmeren. De zaken gaan goed en je groeit in klanten, omzet én personeel. Een boekhouder in dienst, dat is net een stap te vroeg, dus zoek je een goede boekhouder die fungeert als jouw persoonlijke accountant. 

Dat is precies wie wij voor je zijn. Een boekhouder die voelt als een teamlid, persoonlijk is, snel reageert en openheid van zaken geeft. We handelen je jaarrekeningen, btw, salarisadministratie en meer af. Daarnaast voorzien we je (meer)jaarlijks van strategisch advies. Wil je weten hoe het volledige pakket eruit ziet? Klik op de knop hieronder!

LIEVER ADVIES OVER WELK PAKKET BIJ JE PAST?

Je bent altijd welkom om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat doen we makkelijk en snel online. Zodat Mare je kan voorzien van het juiste advies. Helemaal gratis, zonder moeilijk boekhoud-jargon en met veel liefde voor jouw boekhouding.