Hét pakket voor de creatieve zzp’er.

Je bedrijf staat. Je hebt klanten. Je doet wat je leuk vindt, althans… voor het grootste gedeelte. Want minstens één keer per maand word je er weer aan herinnerd: de boekhouding.

Facturen inboeken, bonnetjes bijhouden, de btw-aangifte, je inkomstenbelasting… Eigenlijk best een grote taak die niet meer op jouw bordje past. Want je hebt al minstens 95 taken op een dag, toch? Naast dat je er veel tijd aan kwijt bent, maak je je vaak zorgen over of je het allemaal wel goed doet. Want ja, je wil geen problemen met de belastingdienst, toch?

Dat maakt dat je hier bent, bij Open Boek.

kind words

Bij Open Boek vinden we niets zo fijn als een samenwerking die op rolletjes verloopt.

Een samenwerking waarin jij ontzorgt wordt en je boekhouding niet meer als een obstakel ziet. Daarom hebben we, met onze veertien jaar aan kennis over ondernemen en boekhouding, zorgvuldig een pakket samengesteld waar je als ondernemer denkt: ja, dit is précies wat ik zoek! 

Dit is wat je krijgt in het zzp pakket:

Dit alles krijg je al voor maar €95 per maand, exclusief btw.

Administratie kantoor voor creatieve ondernemers omgeving Rotterdam | Open Boek

Kortom, je boekhouding is uit je hoofd en uit je handen.

Wij nemen het stokje zoveel mogelijk over zodat jij je kan focussen op wat je het allerliefst doet. Zodat jij de groei van je bedrijf kan borgen. Dit alles krijg je al voor maar 95,- per maand, exclusief btw.

Is dit precies wat je zoekt? Neem dan contact met ons op door het onderstaande intakeformulier in te vullen. We kijken dan meteen of we een goede match zijn, handig voor ons allebei, toch?

zes boekhoudhelden die stuk voor stuk gek zijn op cijfers.

Administratie kantoor voor creatieve ondernemers omgeving Rotterdam | Open Boek

Wie gaan je boekhouding doen?

Achter de schermen van Open Boek werkt een team van zes boekhoudhelden die stuk voor stuk gek zijn op cijfers. Onze dag kan niet meer stuk als we een nieuw belastingvoordeel hebben gevonden voor onze klanten, we zijn pas écht blij aan het einde van de dag als alle bonnetjes zijn ingeboekt en we slapen pas lekker ‘s avonds als alle btw-aangiftes een week voor de deadline zijn verstuurd naar de belastingdienst. 

We stellen ons graag aan je voor. Dan weet je alvast aan wie jij jouw cijfers gaat toevertrouwen!

veelgestelde vragen

Wat als ik meer strategisch financieel adviesgesprekken wil?

Deze mag je als klant altijd aanvragen, daar maken we ruimte voor. Het is alleen wel zo dat je van ons één gesprek krijgt. Wil je gesprekken bijboeken? Dan brengen wij hiervoor per gesprek een tarief van €150,- (ex. btw) in rekening.

 Ja, wij werken uitsluitend met boekhoudsoftware als Moneybird en GetGekko. Niet om vervelend te zijn, maar juist om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Allerlei losse Excel-bestanden maken je boekhouding er echt niet makkelijker op, zeker niet als je besluit je boekhouding uit te besteden. Geen zorgen, wij helpen je alles goed over te zetten.

Naast efficiënt omgaan met geld, houden we ook van efficiënt omgaan met tijd. Daarom doen we aan voorselectie bij klanten. De meeste klanten blijken een match, maar ook niet allemaal. Je moet er bijvoorbeeld wel financieel klaar voor zijn om je boekhouding uit te besteden.

Ja zeker, dit zit bij het pakket inbegrepen.

LIEVER ADVIES OVER WELK PAKKET BIJ JE PAST?

Je bent altijd welkom om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat doen we makkelijk en snel online. Zodat Mare je kan voorzien van het juiste advies. Helemaal gratis, zonder moeilijk boekhoud-jargon en met veel liefde voor jouw boekhouding.