Wat anderen vinden van

Open Boek:

“Een aantal jaren geleden ben ik gestart met mijn Beauty instituut Beatframes in Haarlem. (www.beatframes.nl)

Ik zocht iemand, die mijn rechterhand wilde zijn in onze bedrijfsmatige administratie en diverse belastingaangiftes. Iemand die flexibel kan inpassen in wat ik zelf kan administreren en wat beter uitbesteed kan worden.  Met Mare Kutanovska van Open Boek hebben we iemand gevonden die prima bij mijn verwachtingen aansluit. We maken dan ook al die tijd dankbaar gebruikt van haar administratieve kwaliteiten."

 

Vanessa Slootmans

Eigenaresse schoonheidsinstituut Beatframes

 

“Open Boek is mijn boekhoud rots in de branding. Altijd scherp, snel, en precies. Persoonlijk advies, en zekerheid. Perfect voor een creatieve ZZper zoals ik. Open boek is al jaren verantwoordelijk voor mijn papierwerk,

Bedankt voor alles!"

 

Bho Roosterman

Kostuumontwerp  & styliste voor film en tv  AtelierBho

 

“Mijn werk  als internationaal fotomodel brengt een hoop fiscale en administratieve rompslomp met zich mee, maar dankzij Mare Kutanovska heb ik daar weinig omkijken naar. Mare’s professionaliteit toont zich o.a. in haar deskundigheid, flexibiliteit en toegankelijkheid: Ze is altijd bereid bij mij langs te komen voor het uitwisselen van de administratie en staat dagelijks paraat mijn vragen - op heldere wijze - te beantwoorden.“

 

Jana Voyvodic

Internationaal fotomodel

 

“Mijn ervaring met Open Boek is zeer positief! Dankzij Open Boek ben ik als ondernemer gegroeit, zij laten mij op een simpele manier zien hoe ik beter mijn administratie kan runnen. Met als opsteker dat ik veel meer inzicht krijg als ondernemer en daardoor ook veel productiever ben geworden!"

 

Cletis Martina

Personal trainer

Your Shape Cletis Martina Studio

Vrouw van het eerste uur, gezicht en eigenaresse van Open Boek is Mare Kutanovska. Enthousiast, informeel en betrokken zijn woorden die goed bij haar passen. Hier doet zij een boekje open over zichzelf. Mare: “Mijn vak is dus écht mijn passie. Oh please, hoor ik je denken. Ja, het is misschien een cliché, maar ik heb echt die mazzel.”

 

Yes!

“Mijn drijfveer? Ik was altijd al ondernemend en cijfers boeiden me. Na stages bij accountantskantoren EY en KPMG ging ik aan de slag bij een administratie- en belastingkantoor in Amsterdam, gespecialiseerd in de culturele sector. Dat was echt een ‘Yes!’-moment.  Gaaf om met klanten te praten in je spijkerbroek en ze tegelijkertijd goed én betaalbaar te begeleiden. Na een aantal  jaar had ik de ballen om zelf te gaan ondernemen. En nu heb ik met Open Boek de leukste baan van de wereld!”

 

Niet alleen cijfervreter

“Ik zet met liefde mijn tanden in iemands administratie maar naast mijn werk houd ik ook van lekker eten, uit of thuis. Waar ik het liefst mijn vork in prik? Japans en Italiaans! Lezen vind ik ook zo relaxed. Welke boeken naast Open Boek? Alle boeken van Saskia Noort liggen al jaren op mijn nachtkastje. Maar ik krijg ook nooit genoeg van de LINDA. Mijn ultieme uitlaatklep? Dansen, yoga, mode.  Perfecte therapie voor het hervinden van een helder hoofd.”

Jij kiest een of meerdere diensten en geeft aan hoeveel hulp je van ons kunt gebruiken. Daarna hoef je alleen nog maar de benodigde informatie aan te leveren. Laat de rest gerust aan Open Boek over! En heb je tussentijds informatie nodig? We houden alles altijd inzichtelijk voor je.

Een boekje open over

Open Boek…

Onze aanpak? Aanpakken!

CONTACT

info@open-boek.com

t. +316 41 97 41 71

ADRES AMSTERDAM

Spaces Amsterdam

Vijzelstraat 68

1017 HL Amsterdam

ADRES ROTTERDAM

Spaces Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam